Арсенал посреща Ливърпул у дома в най-интересния двубой от 9-тия кръг на Висшата лига. За разлика от последните сезони, сега "артилеристите" са тимът, който влиза в сблъсъка от по-горна позиция в класирането. Мачът е от 18:30 часа тази вечер.

Домакините започнаха отлично сезона и при успех днес ще се завърнат на лидерската позиция, изпреварвайки Манчестър Сити, който гази всичко по пътя си. В последните си 10 срещи във всички турнири лондончани записаха 9 победи и една загуба, а това говори достатъчно за формата на тима.

Ливърпул обаче далеч не е отбор, който може да се отпише с лека ръка. "Мърсисайдци" са много неудобен съперник за Арсенал. В последните 5 срещи между двата тима Пуул взеха 4 победи и един път отборите завършиха наравно. В тези срещу "артилеристите" не отбелязаха нито един гол.

Може би и заради това предимството, което дават букмейкърите на домакините е много крехко. Betano предлага 2,58 коеф. за 1-ца и 2,81 за 2-ка, а разликата между два тима в класирането е цели 8 места.

Задължителна прогноза за този мач няма да ви донесе много пари, но е сигурна, според статистиката този сезон - гол/гол - 1,47 коеф. За над 2,5 гола ставката е 1,60 коеф.

Добра оферта може вземете за победа на Арсенал и голов трилър. 1-ца и над 3,5 гола в мача се оценява на 5,1 коеф.

Ливърпул обича да играе силно срещи силните и ако опитате знак 2-ка с поне две попадения за тях определено ще си струва - 3,05 коеф.

При голмайсторите Габриел Жезус едва ли ще ви разочарова предвид формата си, а Диого Жота "да отбележи по всяко време" може да се пробва заради това, че отбеляза в четири от последните пет мача срещу "артилеристите". Ставките са съответно 2,50 коеф. и 2.80 коеф.