Отборът на Кремонезе, където точи сезон се състезава под наем българинът Валентин Антов, спечели с класическото 3:0 срещу тима на Бреша в среща от 12-ия кръг на италианската Серия “Б”. Това бе трета поредна победа за “кремавите” във втория ешелон на “ботуша”, което им помогна да се изкачат на 4-ото място и да запазят дистанцията от пет пункта зад втората позиция, която дава право на директна промоция в елита.

Валентин Антов започна като титуляр и остана на терена до последния съдийски сигнал. Българският талант изигра един от най-силните си мачове от началото на сезона, като записа и асистенция.

Преди това Лука Раванели бе открил резултата в 17-ата минута. Така се стигна до 32-ата минута, когато Масимо Кода се разписа, за което Антов асистира. През втората част гостите от Кремонезе продължиха да са по-добрият отбор и заслужено стигнаха до трети гол, който отбеляза Давид Окереке.

Победата можеше да стане дори още по-резултатна, след като около четвърт час преди края резервата Поло Гильоне вкара топката във вратата на Бреша, но попадението не бе зачетено след като ситуацията бе преразгледана чрез системата VAR.