Англия се изправя срещу САЩ в мач от втория кръг на груповата фаза на Световното. Нов успех на "трите лъва" би ги приближил изключително много до първото място в група Б. Двубоят е от 21:00 час българско време.

В първата си срещата възпитаниците на Гарет Саутгейт се развихриха в атака и нанизаха цели шест попадения на Иран. Добрата новина за тима е и бързото възстановяване на Хари Кейн, което вещае нова порция голове във вратата на противника.

САЩ от своя страна представиха добра продукция срещу Уелс, но само през първата част, а след почивка можеха да допуснат пълен обрат. Все пак американците взеха точката, но днешната задача на отбора ще е далеч по-трудна. САЩ има победа срещу съперника си на световни финали, това обаче е било през далечната 1950 г.

Букмейкърите определен като явен фаворит тима на Англия днес. Победа за Кейн и компания e определена от Betano с коефициент 1,55. За американците ставката е 7,35 коеф.

Въпреки головия трилър в миналия мач на британците, офертите много попаденията в днешния мач са значително високи. Коефициентът за над 2,5 гола е 1,88, а зад под 2,5 гола е 1,93. Добро предложение за залог е успех за "трите лъва" , гарниран с голове - 2,32 коеф.

Ако обаче смятате, че ще има поредна изненада на форума то опцията X2 двоен шанс е достатъчно примамлива - 2,62 коеф.

Betano предлага и завишен коефициент на залога Хари Кейн да отбележи два гола - цели 6,40. Определено си струва.

В другите срещи през деня също има към какво да се насочите. Уелс и Иран откриват програмата за деня, а опцията гол/гол изглежда много резонна.

Домакините от Катар посрещат Сенегал, но след първия мач стана ясно, че всеки залог срещу тях е най-вероятно печеливш. По-късно през деня Нидерландия и Еквадор се изправят в оспорван двубой и залогът над 2,5 гола може би е най-малко рисковия.