Отборът от Саудитска Арабия - Ал Насър, който е най-коментираният следващ отбор на Кристиано Роналдо се насочва и към още световни звезди. Тимът ще направи оферта и за Нголо Канте от Челси, а днес се появи информация, че клубът ще отправи оферта и към бранителя Серхио Рамос. 

Рамос и Роналдо дълги години бяха съотборници в Реал Мадрид и спечелиха половин дузина трофеи и четири пъти Шампионската лига. 

Въпреки информациите, че Роналдо е сигурен за Ал Насър все още трансферът не е обявен официално. Самият Роналдо също не бърза с подписа, защото все пак се надява да играе в Шампионската лига. 

Според авторитетния испански вестник Марка договорът на Рамос с ПСЖ, който е до лятото на 2023г. няма да бъде удължен. Така Рамос вече може да подписва предварителен договор, който да влезе в сила от лятото.  

Целта на Ал Насър е отборът да бъде най-добрият в Азия. Освен това Саудитска Арабия е и сред кандидатите да спечели домакинство на Мондиала през 2030г. Страната иска да се легитимира именно чрез идването на световни звезди на футбола. 

Саудитска Арабия кандидатства заедно с Египет и Гърция за домакинство на Световното първенство през 2030г. Домакините ще бъде определени на Конгреса на ФИФА през 2024г.