Още три останаха свободните места за Евро 2024, а за тях ще се борят общо 12 тима. Това ще стане в баражите за класиране на шампионата в Германия, които са от резултатите от Лигата на нациите. 

За съжаление България няма да участва в тях, въпреки че националите не бяха никак далеч от това. Националите направиха равенство срещу Гибралтар като гост и това им коства мястото на баражите. 

Баражите се играят в един мач, като първо са полуфиналните срещи на 21 март, а финалът е на 26 март. Домакин е отборът, който е изтеглен първи при жребия. 

Един измежду Уелс, Финландия, Полша и Естония ще отиде в Германия през лятото. Уелс играе срещу Финландия, а Полша срещу Естония в полуфиналите на 21 март. Финалът ще е на 26 март, а домакин ще е Уелс или Финландия. Победителят ще попадне в група с Франция, Австрия и Нидерландия. 

В другия поток се борят Босна и Херцеговина, Украйна, Израел и Исландия. Полуфиналите са Босна - Украйна и Израел - Исландия на 21 март. Домакин на финала ще е Босна или Украйна на 26 март. Отборът, който спечели баража ще бъде в група с Белгия, Румъния и  Словакия. 

Последният участник ще е някой измежду Грузия, Люксембург, Гърция, Казахстан. Двубоите са Грузия - Люксембург и Гърция - Казахстан. Домакин на финалния сблъсък ще е Грузия или Люксембург също на 26 март. Победителят ще бъде в група с Португалия, Турция и Чехия. 

Евро 2024г. ще бъде между 14 юни и 14 юли в Германия. 

Ето и баражите за класиране на Евро 2024: 

19:00ч. Грузия - Люксембург 

21:45ч. Гърция - Казахстан 

21:45ч. Полша - Естония 

21:45ч. Уелс - Финландия

21:45ч. Босна и Херцеговина - Украйна 

21:45ч. Израел - Исландия