Изключително признателен съм за тази награда, тъй като в Пловдив има много добри футболисти, каза звездата на Ботев Тодор Неделев след определянето си за Футболист на Пловдив за 2017 година в журналистическата анкета, организирана от информационната агенция Темпонюз. В същото време той успокои феновете на канарчетата поне засега, като каза, че на този етап няма оферти към него.

Изпреварвам играчи като Лъчо Балтанов и Мартин Камбуров, което е голяма чест за мен. Пожелавам си да продължавам да правя добри игри за Ботев и за помагам на отбора. В момента съм изцяло ангажиран с подготовката, предстоят ни доста мачове, включително полуфинал за Купата. На този етап мисля само как да помогна на отбора и да спечелим Купата отново. За момента няма оферти към мен. През лятото сигурно ще има, но ще преценим с ръководството кое ще е най-доброто за мен, завърши Неделев.

Най-трудно ми беше, когато се контузих, но се радвам, че го преодолях бързо и бързо си върнах формата и направих добра година. Имахме и трудни срещи, но с общи усилия преодоляхме всички препятствия. Не ми е странно, че съм пред Мартин Камбуров в тази класация. Наградите са признание за усилията, които полагаме. Щом така са преценили хората – значи е реално, коментира капитанът на Ботев Лъчо Балтанов. Мартин Камбуров те присъстваше, за да получи лично наградата си за третото място в анкетата.