Старши треньорът на Ботев Николай Киров разкри истинската причина, поради която ЯЯ Меледже за втори мач остава извън групата. Имаме 4-ма чужденци извън ЕС, от които можем да използваме само трима. Кой ще бъде в групата и кой ще играе, зависи от това кой какво старание е вложил в тренировъчния процес, както и от тактическия замисъл за конкретната среща. Меледже тренира наравно с отбора, дори през седмицата свърши допълнителна работа. Ще разчитаме на него за вбъдеще, каза Киров, с което отрече твърденията, че халфът не е включван заради проблеми от дисциплинарен характер.

Нормално е когато играеш добре и си голмайстор на отбора, да има интерес от други клубове. Въпросът с продажбата на Виана обаче не е актуален в момента, а ще стане такъв, когато дойде трансферния прозорец, отвърна Киров на въпрос за бразилския голаджия на Ботев.

Верея ни е традиционно неудобен противник и знаехме, че мачът ще бъде труден. Владеехме топката, но само това не е достатъчно. Грешахме в последния пас и ключовите решения в атака. Все пак е добре, че дори когато играта ни не вървеше на 100 процента, спечелихме трите точки, коментира Киров минималната победа с 1:0 срещу Верея в Коматево.