Отборът на Ботев (Пловдив) отпътува за подготвителен лагер в Банско. Точно в 9:00ч. "канарчетата" отпътуваха за курортния град, където ще проведат предсезонната си подготовка. Тимът ще бъде от от днес до 28 юни в курорта, където ще изиграе 4 контроли, а две от тях вече са ясни срещу румънските Университатея Крайова и Политехника Яши.

Група от 18 футболисти се качиха на "жълто-черния" автобус. На по-късен етап към лагера ще се присъединят и останалите футболисти на пловдивчани.

Ето и групата на Ботев, която тръгна за Банско:

Хидайет Ханкич, Стефан Смъркалев, Мартин Панев, Роберто Пунчец, Станислав Работов, Хуго Аззи, Атанас Чернев, Джаспър Ван Хертъм, Джеферсън Гранадо, Моузес Енокела, Джеймс Етоо, Абдулайе Траоре, Лъчезар Балтанов, Николай Минков, Димитър Тонев, Бисер Бонев, Максимилян Симеонов, Мартин Секулич

Припомняме, че Ботев обяви, че има група от 35 играчи за старта на подготовката, а 9 се завръщат след наем. Все още не е ясно с кои играчи тимът ще се раздели. От играчите, които стартираха подготовка за новия сезон към отбора са се присъединили Мартин Секулич и Джеймс Етоо, които пропуснаха първата тренировка за новия сезон. 

Някои от играчите имат и по-дълга почивка като Точукву Ннади и Уме Емануел.