Бившият световен шампион по бокс Виталий Кличко намекна, че може да се върне на ринга, за да отмъсти за брат си Владимир, който загуби от Антъни Джошуа през април с технически нокаут.

Мачът беше изключителна борба. Чувствам се малко виновен, защото казах на Владимир да не бъде толкова активен в шестия рунд, когато изпрати Джошуа на пода. Бях изненадан, че той се възстанови толкова бързо и успя да победи Владимир. Ако не бях казал на Владимир да спре, той щеше да спечели мача в шести, може би в седмия рунд, заяви Виталий Кличко пред телевизия "Fight Hub".

Веднъж загубих от Крис Бърд. Владимир се върна и съкруши Крис Бърд. Тогава Владимир загуби от Кори Сандърс, а аз надвихх Сандърс в следващата битка. Чувствам, че мога да се представя по-добре от брат ми, трябва да се бия с Джошуа и да си върна в семейството шампионските колани, добави още Виталий, чийто последен официален бе на 8 септември 2012 г. в Москва срещу Мануел Чара.

Преди евентуален мач с Виталий обаче на Джошуа предтои друго изпитание - срещу нашия Кубрат Пулев на 28 октомври в Кардиф.