Звездата в смесените бойни изкуства Хабиб Нурмагомедов изрита колана на предстоящия си съперник Тони Фергюсън. Това стана по време на съвместната им пресконференция преди двубоя помежду им на 18 април. Той ще бъде първи за Хабиб след скандалната му победа срещу Конър Макгрегър през 2018 година.

Хабиб и Фергюсън си разменяха обиди в продължение на половин час, след което се качиха на сцената, носейки коланите си. Хабиб - на световен шампион в лека категория, а Фергюсън - на линеен световен шампион. Фергюсън положи пояса в краката на Хабиб, настоявайки съперника му да стори същото. Босът на UFC Дейна Уайт стоеше между тях, за да ги държи на разстояние. Хабиб обаче не прояви уважение към американския боец и ритна колана му от сцената, докато държеше своя.

Говори се, че победителят от този мач ще се изправи срещу Конър Макгрегър. Хабиб обаче не прояви особено желание отново да се бие с ирландеца, дори за 100 милиона долара. Какъв е смисълът да пребия отново този идиот за толкова пари. Ако са излишни - да ги дадат някъде другаде, заяви дагестанеца преди известно време.