Световният шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа смята, че ако бе играл с Кубрат Пулев, е щял да го нокаутира още в четвъртия рунд. Както е известно, Кобрата отказа мача в Кардиф поради контузия и на негово място на ринга излезе Карлос Такам, а реферът спорно прекрати мача в 10-я рунд, обявявайки Джошуа за победител.

Срещу Пулев бих могъл да бъда малко по-ефективен. Свалих Такам в 4-ия рунд, може би Пулев нямаше да премине през него, коментира Джошуа. Той разкри, че 12-те дни за подготовка за битката с Такам са му били крайно недостатъчни. Ограниченото време за разузнаване на противника му е попречило да осигури по-ефектен завършек, който всички очакваха от него.

Такам е по-нисък, той знае как да използва дясната си ръка, това е, което направи промяната на съперника интересна за мен. Той се занимава с момчета като мен всеки ден във фитнеса, а аз не срещам момчета като него всеки ден, каза още световният шампион. По-рано Кобрата заяви, че не е особено впечатлен и че може да победи Джошуа.