Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре дошли в рубриката! В поредното издание ще ви представя темата скритото послание на Планинският кристал за  неутрализиране на вредните лъчи. 

Универсалният  камък за неутрализиране на вредните лъчи  е планински кристал . Това не означава, че този дар на природата е единствената панацея, към него се прилагат още няколко минерали и кристали като розов кварц, хелиодор, изумруд  и други.

Електромагнитните  вълни присъстват неотлъчно в  нашето ежедневие. Ние буквално живеем в "бульон" от електромагнитни вълни с различни честоти и мощности, много от които доста вредни за нас.  

От този „бульон“ ухаят различни електромагнитни вълни излъчвани от мобилни апарати, компютри, телевизори, трафопостове, кабели с високо напрежение, микровълновите печки и прочие. В стремежът си да сме мобилни, сърфирайки в интернет пространството  превръщаме човешкият очен нерв в жертва на нашите страсти.

 Разбира се, че  има опции за блокиране на въпросните вредни излъчвания. Бих ви препоръчал различни схеми за тази цел чрез минерали и кристали - естествени камъни. Като начало опитайте само с планински кристал. Затворете едното око и положете камъка между горната орбита на окото  и веждата, когато се затопли кристалът, обърнете го и поставете  камъка на другото око.

Планинският кристал  засилва зрителните способности и облекчава състоянието при катаракта на очите:

Очите се мият с преварена вода, в коя то е престоял една нощ, поне три пъти дневно да се поставя върху клепачите. При нервни възпаления и мигрена се масажират дланите и челото с него.

Планинският кристал действа стимулиращо върху целия организъм. Може да се съчетава с всички минерали. Поставян профилактично всеки ден сутрин и вечер за по 10 минути върху сърдечния енергиен център, гарантира душевно равновесие. Държан в ръка, успокоява при стресови ситуации.

Магнитните трептения на този минерал в естествения му вид привеждат в хармония жизнената енергия на хората около него. Съвършената му кристална решетка осигурява мощна защита от негативни енергии на мястото, където е положен.

Един от най-силните минерали за опазване от биоинтервенции. Малък необработен кристал се носи винаги в джобче на дреха или чанта. Положен върху челния енергиен център, елиминира видения и натрапчиви мисли.

*Не всеки безцветен кварц в кристална форма е планински кристал. Пазарът е удавен от синтетически камъни и имитации на изделия от този минерал.

 

Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен анализатор. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.