Овен

Ще сте изключително въодушевени след като любимия ви човек покаже безкористната си любов към вас. Малката изненада, което ще ви направи вашият партньор, ще ви накара да се почувствате на върха на щастието.

Днес, може да сте изключително натоварени с работа на компютъра ви, така че ще е добре да си давате малки почивки далеч от всякакви устройства. Възможно е да имате леко главоболие и дразнене на очите от дългият престой пред компютъра ви.

Възползвайте от постъпленията в банковата ви сметка и ги инвестирайте разумно. Проучете добре пазара и се уверете, че парите ви ще отидат на правилното място и ще се умножат. Избягвайте покупката на излишни дрехи или козметика.

Телец

Думите ви може да имат голяма тежест днес, затова звездите ви предупреждават да сте особено внимателни в подбора им. Възможно е да се стигне до остри конфликти и обидни думи, които ще нажежат обстановката в семейството ви

Вашата увереност и самочувствие ще важни за представянето на работното ви място. Бъдете убедени в собствените знания и способности, за да ви повярват и другите. Заявете смело идеите си.

Днес, ще разполагате с достатъчно средства, за да си купите всичко, което ви е необходимо и то определено ще ви направи щастливи. Добрата новина е, че шансовете ви за допълнителни постъпления, чрез работа на хонорар, ще се увеличат значително.

Близнаци

Вашата признателност и обич към половинката ви ще мине на друго по-високо ниво, което ще засили интензитета на вашите чувства. Не пропускайте да кажете на партньора си колко много означава за вас. Накарайте го да се почувства специален и много обичан.

Не бива да позволявате колегите и шефовете ви да упражняват върху вас някакъв контрол или натиск с кратки срокове. Не се захващайте с допълнителни задачи, които не са част от длъжностната ви характеристика, тъй като това добро дело няма да ви бъде допълнително заплатено.

Парите днес няма да са от първостепенно значение за вас, тъй като щастието на семейството ви ще е над всичко. Без значение колко ще похарчите днес, усмивките на любимите ви хора няма да имат цена.

Рак

Астралната енергия ще е благоприятна за вас днес, затова ще е жалко да прекарате деня си сами. Заобиколете се с любимите ви хора и не се страхувайте да заявите истинските си чувства. Разговорите ви с любимия човек ще вървят гладко.

И днес ще сте претрупани с много работа и ще ви се струва, че работният ви ден просто няма край. Възможно е да имате някои проблеми с недоволни клиенти и някакъв вид рекламации. Постарайте се да решите проблемите в следващите няколко работни дни.

Вероятно, трудно ще се измъкнете от финансовите проблеми, които имате, особено ако трябва да изплащате кредит. Може да се наложи да се лишите от всичко онова, което е лукс за вас и от лятната ви почивка дори.

Лъв

Не се натъжавайте, ако нещата днес не вървят по план и желанията ви не могат да бъдат изпълнени от вашата половинка. Не всичко се случва според очакванията ни и винаги има непредвидени ситуации.

Тези от вас, които упражняват т.нар. „свободни професии“ вероятно днес ще имат проблеми с намирането на нови клиенти. Хората, които работят от вкъщи, може да имат проблеми с интернет връзката или технически проблеми с устройствата, с които работят.

Не се поддавайте на емоциите си не пазарувайте, ако сте в някакъв вид депресия и просто искате да се утешите с нещо ново. Обикновено такива необмислени покупки са доста нефункционални и дълго отлежават в гардероба ви.

Дева

Вероятно, днес ще задържите в себе си вашите терзания и тревоги, тъй като едва ли ще искате да притеснявате вашият партньор. Може би, това ще е най-правилното решение за връзката ви и сами ще се справите с проблемите, без да намесвате други хора.

Екипът, с който работите днес трудно ще функционира правилно без вашето присъствие и напътствия. Ако се наложи установете жива връзка с колегите ви и обсъдете задачите на всеки един от колегите ви, за да върви работата ви безпроблемно.

Днес, може да осъзнаете, че давате парите си за нещо, което не ви дава това, което сте очаквали. Ако имате някакви абонаменти, добре обмислете от кое може да се откажете и нямате толкова необходимост в момента.

Везни

Партньорът ви днес ще бъде изключително позитивно настроен към вас, така че му отделете достатъчно от времето си, за да си прекарате един чудесен ден. Насладете се на трепетните ви чувства и изключете бутона си отговарящ за работа, проблеми и неприятности.

Днес, може да сте много търсени от ваши приятели и колеги по различни въпроси свързани с работата по вашата професия. Не давайте конкретни съвети, освен ако нямате писмени доказателства за думите ви. Позовете се на закон, наредба или друг нормативен документ.

Планетите ще са в изгодна за вас позиция и ще се радвате на добри финансови постъпления. Може да получите предложения за работата в чужбина с доста примамливо заплащане, така че си струва да обмислите идеята.

Скорпион

Понякога приемете любимия ви човек за даденост и преставате да се грижите за поддържането на огъня помежду ви. Ако искате да съхраните връзката си, ще трябва да се потрудите и да внесете малко повече емоции и малки изненади в отношенията ви.

Думата ви днес ще се чува сред колектива ви, без значение дали ще присъствате физически на работното ви място. Подгответе си впечатляващ сценарий за вашата реч и се съсредоточете върху изявата на силните ви страни.

Не се ангажирайте с допълнителна работа само заради няколко лева в повече към бюджета ви. Добре си помислете колко време и усилия ще ви коства това и дали ще си струва всичко за жълтите стотинки, които ще получите.

Стрелец

След няколко по-изнервящи дни, днес може да почувствате едно превключване на друга честота – тази на романтиката и любовта. Не пропускате да си поговорите с вашата половинка и да споделите всички онези чувства и емоции, които сте таили до момента.

Вероятно, днес ще ви се наложи да си подготвите някои бележки, които искате да споделите с колегите и шефовете ви. Обмислете добре слабостите в организацията на работния процес и набележете конкретни мерки за действие.

Днес, някои хора могат да ви помислят за доста стиснати, заради начина по който се отнасяте с парите си. Не обръщайте внимание на подобни коментари, а продължете да сте пестеливи за постигането на големите ви финансови цели. Имате всички шансове за завидни постижения и забогатяване.

Козирог

Опитайте се да направите така, че да изглеждате по-слаби в очите на половинката ви и имате нужда от подкрепата и закрилата на партньора ви. Това ще направи партньорът ви много по-решителен и самоуверен да се изяви като глава на семейството.

Бъдете подготвени за дълги дебати и разискване на дадени проблеми в работата ви. Може да се наложи да работите няколко часа извън работното ви време, докато се справите със сложната ситуация. Не се отказвайте при първата трудност, изпречила се пред вас.

Днес, може да ви е трудно да кажете „не“, но ще ви се наложи да го направите, ако искате да сте добре във финансово отношение. Не се съгласявайте да правите услуги на познати и да работите за без пари, тъй като времето, което ще загубите няма как да ви бъде платено.

Водолей

Помислете над въпроса как да се самоусъвършенствате и да привлечете вниманието на партньора ви. Въведете малка промяна във визията си и наблюдавайте реакцията на половинката ви. Определено няма да останете незабелязани, особено, ако партньорът ви разбере, че сте се погрижили за себе и сте се нагласили специално за него.

Много е вероятно някой ваш колега да се опита да ви подлее вода. Моментът, в който разберете от кого идват проблемите ви в работата, ще имате желание да разкъсате дадения човек. Сдържайте емоциите си не изпадайте в гняв, а подходете мъдро.

Бъдете доволни от това, което имате, дори да искате повече. Не завиждайте на тези, които имат повече от вас. С усърден труд и постоянство, ще дойде времето, когато и вие ще имате това, което поискате.

Риби

Не забравяйте колко са важни за вас приятелите и семейството ви. Не ги пренебрегвайте и се постарайте да им отделите достатъчно време, за да не губите връзката помежду ви. Организирайте си среща, на която може да бъдете заедно с половинката ви.

Постарайте се да използвате това, което вече знаете, вместо да измисляте нещо ново, което още не е изпитано. Отнасяйте се с уважение към всички, с които общувате днес, колкото и неприятни случки да сте имали с някои от тези хора.

Ще се радвате на добри финансови постъпления в банковата ви сметка, така че е време да се поглезите и да се отпуснете малко с харченето. Насладете се на един чудесен шопинг като си купите всичко онова, което до сега сте гледали само на снимки в различните сайтове.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.