Козирог

Влюбените двойки могат да стигнат до кавги за привидно дребнави въпроси през втората половина на този месец. Също така може да има някакво недоразумение относно трето лице. Опитайте се да разрешите този проблем бързо, преди да се стигне до раздяла. Ако сте самотни и се стремите да разголите романтичните си чувства пред някой ваш любовен прелъстител следва да знаете, че времето все още не е настъпило за това. Дайте си малко повече дни да отминат, за да опознаете по-добре отсрещният човек.

Увеличаването на разходите на вашето семейство може да разклати „кораба“ през този месец. Препоръчително е да планирате внимателно разходите си, ако искате да останете финансово стабилни. Въпреки усилията ви да поставите здрави основи на бюджета си, има вероятност да бъдете принудени и да похарчите голяма сума пари по неотложни причини. Това със сигурност ще  намали сериозно спестяванията ви.

Водолей

Влюбените могат да видят значителни промени в отношенията си през първата половина на този месец - или добри, или лоши. Възможно е да се наложи да вземете решение преди края на юни, за това дали да продължите връзката или не. Най-добре е да бъдете балансирани, когато вземате такова радикално решение. Ако сте неангажирани Купидон може да ви принуди, да изразите чувствата си към някой, когото отдавна сте желали бъде ваш интимен партньор.

Вашият потенциал да спечелите достатъчна сума пари, за да задоволите нуждите на вашето семейство, може да претърпи малък неуспех през този месец. Късметът навярно няма да бъде на ваша страна. Необходимо е да поддържате отчет за всичките си финансови действия, за да упражнявате по-голям контрол върху парите си. Също така трябва да държите своите ценности на безопасно място, тъй като има голяма вероятност от загуба или кражба през юни.

Риби

Първата половина на този месец може да се окаже страхотна за влюбените. Семейните двойки също ще имат възможността да се убедят, че обичта им един към друг става все по-дълбока и дълбока. Самотните вероятно ги чака романтична връзка с близък приятел. Това навярно ще ви изненада, ала все някак ще трябва да го преживеете и да разкриете най-съкровените вътрешни чувства.

Може да успеете да спестите достатъчно количество пари този месец. Има вероятност да получавате финансова „инжекция“ от някои неочаквани източници. Финансовото ви положение може да даде възможност на вас и вашето семейство да се насладите на повече удобства в домът си. Въпреки това - добрата ви съдба, трябва внимателно да следите разходите си и да избягвате да правите покупки въз основа на необоснованите капризи.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.