Спортът и благотворителността си подават ръка в пловдивското село Катуница. Хора от всички възрасти ще се включат в благотворителен турнир по канадска борба, а събраните средства ще бъдат дарени за изграждането на нова сграда на Детската клиника при УМБАЛ "Св. Георги". 

От няколко месеца насам пловдивското лечебно заведение набира средства за построяване на новото здание. В новия комплекс ще се помещават също клиники по онкология и хематология. Каузата ще бъде подкрепена от градската и областната организации на Младежкото обединение на БСП, а предстоящият турнир ще се проведе под егидата на кандидата за представител в Европейския парламент Тодор Стоилов.

Събитието стартира в 18:00 часа на 23 май на стадиона в село Катуница. Участниците ще могат да премерят сили в турнира по канадска борба и да се включат в приятелска футболна среща между града и областта. За доброто настроение на гостите ще бъдат осигурени хапване и музика, а включилите се в каузата ще бъдат приветствани от официални гости. 

За да подпомогнат добрата кауза, гостите ще заплатят входна такса от 5 лв. Всеки, който желаае да се включи в надпреварата, може да заяви своето участие на телефон 0896689143.  За участниците няма възрастови ограничения. Единственото задължително условие е да носят добро настроение със себе си, споделят организаторите.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Спонсорирана публикация.