ПП „Глас Народен” и лидерът й Светльо Витков подкрепиха адвокат Георги Колев за кмет на Пловдив. Формацията на Витков  излиза на изборите със собствена листа за общински съветници, но застават зад кандидатурата на адвокат Колев за градоначалник.

„С Георги Колев се запознахме неотдавна, но впечатленията ми от него, както и на хората, които го познават, са повече от положителни. Той е човек с добра репутация, човек на думата си  и съм убеден, че се стреми да направи най-доброто за Пловдив”, каза Витков. Той обясни, че цялата структура на „Глас Народен” е припознала кандидата на ЗС „Александър Стамболийски” за най-добрия избор за градоначалник, като всички са дали положителни оценки  за него и работата му.

„ Знаете, в живота има хора, които може от 30 години да познаваш, обаче да не можеш да им имаш доверие, в случа с Жоро Колев е точното обратното. Не смятам, че съм много наивен, но мисля,че отсреща има мъж, с който се разбираме.Той е директен и аз съм. Не е необходимо да си обясняваме закона за гравитацията, за да се разберем с две думи”,обясни лидерът на „Глас Народен”. Той изтъкна, че зад подкрепата му за адвокат Жоро Колев, не стоят политически договорки и пазарлъци. Доверието се дава, а в последствие се вижда дали то е оправдано.

Формацията подкрепя и независимата експертиза на четирима пловдивчани за районни кметове. 

В район "Южен" кандидат за кмет е журналистът Илиян Велков. 

Използваеми паркинги, нови зелени площи и луксозни квартали в „Южен” – целите пред Илиян ВелковВреме е районът да спре да се разглежда като периферия, смята кандидатът за райкмет

В район "Западен" кандидат за кмет е спортистът Иван Запрянов. 

Иван Запрянов: Ще съм близо до хората, трябват нови улици и паркоместа в „Западен”Администрацията в района трябва да стане работеща, ще съм 24/7 на разположение, заяви кандидат-кметът

В район "Източен" кандидат за кмет е строителният предприемач Илия Матаков. 

Голям инвеститор в „Столипиново" влиза в борбата за „Източен"Илия Матаков вади квартала от безвремие, развива инвестиционния потенциал на "Гладно поле"

В район "Северен" кандидат за кмет е политологът и експерт по европроекти Борис Вълев. 

Политолог и експерт по европроекти иска да превърне район „Северен” в райско мястоБорис Вълев е кандидат за кмет на района от ЗС „Александър Стамболийски”

 Купуването и продаването на гласове е престъпление!