Нападнатата от швед камериерка Диана е сърдита на правосъдната система заради ниската присъда, която получи насилникът й. Припомняме, че вчера той беше осъден на 4500 лева глоба. 

"Чувствам се ритната втори път. Казвала съм го много пъти, истинското възмездие е в паричното обезщетение и ще го търся. Има корупция заради това глобата му е 4500 лева. 100% съм сигурна. Той е платил за тази малка присъда.", възмущава се Диана пред Нова ТВ.

"Виждала съм го лично къде беше настанен в Несебър. На терасата седеше. Видя ме и се скри. Той разиграва театър като казва, че не помни как ме е бил.", разкрива още тя в ефира на Нова телевизия. По нейни думи животът й продължава, както преди. 

"Работя и изкарвам пари по честен път.", заяви камериерката. "Малката ми дъщеря беше убедена, че ще има правосъдие, но ужасно се разочарова. Искам да използвам ефира ви да потърся работа. На мен ми харесва да съм камериерка и бих започнала отново такава работа. Така че ако някой иска нека се свърже с мен и да ме наеме.", моли Диана.