Новият пловдивски депутат и говорител на Слави Трифонов Тошко Йорданов направи неприемлив и дори заплашителен коментар срещу журналист от Нова Телевизия. В предаването си Студио Хъ по телевизия 7/8 избраният за народен представител от Пловдив град  нападна журналиста Благой Цицелков заради негова грешка по време на живо предаване. Във включването си в новините репортерът на Нова заяви, че от ИТН са казали, че ще приемат подкрепа всеки, включително от ГЕРБ и БСП.   Заради тази си реплика, Йорданов каза това:

„Ако бяхме в Крумова България, за тази лъжа щяха да липсват части от тялото на това момче с микрофона”, каза цинично Йорданов. В действителност, младият репортер е сгрешил, но подобно поведение и реплики от страна на новоизбран народен представител и то с амбиции, да управлява страната, е недопустимо.  На практика с този си изказ Тошко Йорданов поощрява насилието над журналисти. На подобен тип поведение ставахме свидетели през последните години от Волен Сидеров. Ако Трифонов и най-близките му още отсега копират поведението на Сидеров, то може само да си представим какво ще правят след няколко месеца в парламента.

Редица журналисти в социалните мрежи изразиха възмущение от новия народен представител, като  те искат реакция от страна на Съюза на българските журналисти и СЕМ.