Опитите на депутатът от ВОЛТ Настимир Ананиев заедно с колегите си от „Продължаваме промяната” да превърнат областна управа в партиен офис удариха на камък. Преди седмица Ананиев обяви, че ще прави изнесено заседание на Комисията по регионално развитие към парламента  в областна администрация.

Оказа се обаче, че само той и още един член на въпросната комисия, ще бъдат на приемната, а с тях ще бъдат други двама народни представители от ПП от 16 МИР.  Друг член на комисията – Иван Тотев разкритикува Ананиев за действията му още на заседанието в парламента.

Депутати от ПП превръщат Областна управа в Пловдив в партиен офис, Тотев скастри Настимир АнаниевПредседателят на регионалната комисия прави партийна приемна, замаскирана като дейност на парламентарния орган

Така въпреки опитите на Ананиев и ПП да замаскират пиар акцията си в Пловдив като изнесена на приемна на Регионалната комисия, те ще се задоволят с по-скромно събитие и без да ползват помещенията на областна администрация.

Самата приемна тече в момента в бизнес център край Стария град. За нея не са били уведомени медиите, а вероятно и самите граждани, искащи да присъстват на нея.

ПП пък продължава да няма офис и съответно приемна за гражданите в Пловдив, въпреки че всеки депутат имат солидни бюджети за представителни разходи.