Премиерът Бойко Борисов в момента е в Стара Загора, където присъства на откриване на реновирания надлез на бул. “Патриарх Евтимий” над жп линиите, изграден с европейски средства. 

"Това, което сме поели като ангажимент, сме го направили в пълен размер. Нашата политика винаги е била да показваме това, което сме направили. Ето го моста. Вие, старозагорци, помните Аязмото, помните как изглеждаше мостът. Моят призив към политиците е да си мерят приказките. Тази конфронтация, ако не се спре, ще пречи на всеки един на идващите избори."

Това заяви премиерът Борисов по повод обвиненията към министъра на културата Боил Банов по време на откриване на реконструирания надлез над жп линия в Стара Загора.

"Аз въобще не се вкарвам в тази тема. Хората очакват всеки ден да им се дават неща, които да ползват. Нека, който иска да се заяжда, да прави компромати. Ние всички избори сме ги минали в такава ситуация. Дават пари на 50 души, излизат, викат, но да покажат те на хората какво са направили. Питайте в Стара Загора какво е било и какво е сега", заяви още премиерът, който пусна видео от пребиваването си в Стара Загора във Фейсбук.