Фандъкова излиза в отпуск 30 дни преди изборите

Ще работя до последно, защото градът не излиза в отпуск, отговори столичният кмет на обвиненията на Манолова

София
10.09.2019 16:10 437 2
Фандъкова излиза в отпуск 30 дни преди изборите

Столичният кмет Йорданка Фандъкова заяви, че въпреки участието си в предстоящите местни избори ще продължи да работи до последно, тъй като „градът не излиза в отпуск“. Така тя отговори на сочената за неин основен съперник Мая Манолова, която вчера я обвини, че води кампания от кметския стол.

„Госпожа Манолова е в активна кампания, но нека все пак да припомня, че по закон кампанията започва 30 дни преди изборите. В момента вие виждате, че ние имаме много работа. Аз съм в работен режим и ще остана в такъв до момента, до който изляза в кампания, когато разбира се, ще си пусна отпуск, както законът го изисква, и ще изляза в кампания“, обясни Фандъкова.

„За големия град, за града, който активно живее, и в който ежедневно, 24 часа в денонощието, се случват какви ли не проблеми, няма как да излизаме в отпуск. Градът не излиза в отпуск, така че трябва да продължим да работим“, добави столичният кмет.

Излизането в отпуска на действащ кмет, който се явява на избори, е задължително от деня, в който е регистрирана кандидатурата му до изборния ден.

Напишете коментар
Вашите коментари през Trafficnews.bg
2 Коментара
Сортирай по
коментар

Дзуйя 10:11, 12.09.2019

Дана бенгата има най голям шанс

Oтговора0
коментар

М.Попов 17:58, 10.09.2019

На Манолова ще й трябва една година да разбере къде е метрото, как се строи, да обиколи зелените части - и накрая продто ще се загуби. Тя е една лаладжийка - как ходи по хората. Ама нищо не свърши, щото държавата й пречи. Купила огромен апартамент на дъщеряй- която е само по скъпи ресторанти и екскурзии. Манолова не е могра да оправи собственият си живот, а какво остава за София

Oтговора0
Вашият коментар през Facebook

Изпрати новина