"Ще продължим да браним българския интерес, такъв какъвто го разбираме - да браним България от нелегална имиграция, да браним България от двойните стандарти, да браним България от опитите да бъде разградено българското общество и традиционното българско семейство. Да браним Бълтария от мултикултурализъм и радикализъм ислямски". Това заяви в Пловдив водачът на листата на ВМРО за Европейските избори Ангел Джамбазки.

Навръх Гергьовден ВМРО пренесе концерта "Да се хванем на хорото" в центъра на Европейската столица на културата – Пловдив и на него присъстваха двама от кандидатите за евродепутати – Ангел Джамбазки и Александър Сиди.

От ВМРО призовават българите да гласуват на изборите за Европейски парламент на 26 май.

"Ангел Джамбазки доказа, че може да бъде най-активният евродепутат, човекът който да спре двойните стандарти, човекът, който се опита да спре вредния за България пакет "Макрон", обясни третият в листата на войводите Александър Сиди.

"Да се хванем на хорото" е патриотичен концерт, който обикаля цялата страна. С него ВМРО дадоха старт на кампанията си на връх Великден в столицата под звуците на патриотична музика.

*Купуването и продаването на гласове е престъпление! 

Спонсорирана публикация.