В проливен дъжд и гръмотевици откри предизборната кампания на "Съюз за Пловдив" кандидатът за кмет на Пловдив и водач на листата на общински съветници Дани Каназирева. Пред Виенския павилион в Цар-Симеоновата градина беше пълно със симпатизантите на Каназирева, дошли да я поздравят и да послушат Митко Щерев и Илия Ангелов, поканени да изпеят "Балада за Пловдив" като един от символите на кампанията.

Въпреки пороя, който над вечер се изсипа над града, 500 лилави балони литнаха в небето с посланието на кандидата за общински съветник и актриса Ивана Папазова: "Смелост, без компромиси, ред и уважение. Нека Дани Каназирева да ги обедини в "Съюз за Пловдив!".

"Чаровна и харизматична , адвокат със завидна кариера, човек и политик от ново поколение" , представи кандидата за кмет на "Съюз за Пловдив" Ивана Папазова. Тя напомни, че Каназирава е в политиката от 28 - годишна и през цялото време смело и последователно отстоява принципите, в които вярва .

Издигаме кандидати навсякъде, защото вярваме, че е дошло времето за нов модел на управление на Пловдив, обърна се към хората Каназирева. Успехът на Съюз за Пловдив на тези избори ще означава пробив в овехтялата партийна система, силен отговорен и осъзнат вот. Ние не правим договорки в гетата, не обещаваме и раздаваме постове.

Вярвам, че е време да върнем уважение в Пловдив, а можещите пловдивчани да поемат управлението на града ни, каза Дани Каназирева. Тя увери, че с кандидатите за районни кметове и за общински съветници са стигнали до всички квартали на Пловдив, познават в детайли проблемите на града и имат конкретни и ясни решения за всеки от тях.

Купуването и продаването на гласове са престъпление!

TrafficNews.bg