Борисов: И в другите партии да дават оставки, не да ни гледат сеира!

Говорителят на Еврокомисията отказа да коментира Апартаментгейт у нас

България 11.04.2019 08:15 1336 2
Борисов: И в другите партии да дават оставки, не да ни гледат сеира!

Очаквам и от другите оставки, стига са ни гледали сеира. Това заяви пред журналисти в Брюксел премиерът Бойко Борисов в отговор на въпрос ще има ли още оставки във връзка с имотните скандали у нас. Министър-председателят е в белгийската столица на извънредна среща на Европейския съвет за Брекзит.

"Те ни гледат сеира, ние човек след човек, знакови фигури подават оставки. Накрая излизат с цялата си наглост и казват, че оставките не било нищо. Ами подайте и вие като нас оставки, пък след това ще говорим по другите теми", изтъкна Борисов.

Това е стандарт, който се спазва в ГЕРБ от всички - при съмнения, при сянка от съмнения, се подават оставки. Така Тома Биков, депутат от ГЕРБ, коментира в парламента оставката на Делян Добрев. Народното събрание днес прекрати неговите пълномощия.

Говорител на Европейската комисия отказа да коментира подадените оставки сред управляващите в България. Знаем за тези събития, заяви говорителят в отговор на въпрос на пресконференция. По неговите думи ЕК не вижда причина да вземе отношение. Не коментираме вътрешни политически събития, добави говорителят.

Изпрати новина