Когато една партия губи почва , започва да говори безмислени и несвързани неща. Иначе трябва да обяснява защо губи електорат и 15-20 депутата. Не ме интересува какво говорят ГЕРБ. Те просто отклоняват вниманието от себе си. Така служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков коментира обвиненията, отправени днес към него от партия ГЕРБ. 

Така работи болшевишката авторитарна държава. Бойко Рашков два месеца подред , систематично ни показва към какво се стреми президентът Румен Радев с назначението на на Рашков и подобни нему. Ако им се даде възможност , след изборите тези хора ще ни вкарат в авторитарен режим, подобно на Путин, заяви на брифинг днес Даниел Митов. 

Рашков заяви, че днес има сравнително по-малко досъдебни производства  и това е резултат от работата на полицията през последните десет дни. 

"В Карнобат имахме един случай, в "Дружба" в София сме получили информация, че представител на СИК заедно с кандидат -депутат бяха засечени в кола, но той има имунитет и не можахме да направим реализация" , заяви Рашков.  Той потвърди, че в следващите дни ще подаде сигнал срещу главния прокурор Иван Гешев.