Ден преди заседанието 28-годишната Гергана отново е заплашвала Дара Екимова. Това разказа пред Нова Тв Ясмин Кирилова, която също е била подложена на тормоз от въпросното момиче.

Нищо не си казахме, дори погледите ни не се срещнаха. Тя не се обръщаше настрани, явно заради инструкции на нейните адвокати. С Дара изпитахме и съжаление, защото тя е болна и няма вина за това. Проблемът е в близките и роднините ѝ, които не полагат никакви грижи за това тя да е добре”, каза Ясмин.

Вчера бе назначена  нова съдебнопсихиатрична експертиза на 28-годишната Гергана Неделчева, заплашвала с убийство и обиждала в социалните мрежи певицата Дара Екимова. Тя е отправяла закани и към Саня Армутлиева, дърщеря й и инфлуенсъра Ясмин Кирилова.

„Делото се отложи. Защитата се опитва да убеди съда, че ние с Дара сме започнали целия този тормоз преди време, без причина. Смятат, че ние двете също сме виновни. Новата експертиза трябва да бъде проведена в болнична среда. Това ще даде отговор на въпроса дали роднините на Неделчева са виновни за състоянието ѝ", разказа още инфлуенсърката.

Пловдивският съд решава дали да настани в клиника Гергана, заплашвала Дара ЕкимоваЧрез социалните мрежи тя започнала да изпраща обидни съобщения в социалните мрежи

Дара Екимова от пловдивския съд: Искаме да се положат грижи за Гергана, за да спрат заплахитеДнес решават дали да настанят в клиника момичето