Лек автомобил БМВ е самокатастрофирал на кръстовището до Полиграфията. Инцидентът е станал рано тази сутрин, като според очевидци правейки обратен завой на кръстовището, младият шофьор започва да се върти и губи управление над автомобила си.  След това в опит да направи дрифт, се блъска в десния тротоар на метри от пресичащо момиче. Когато повторно потегля се блъска и в "острова" между двете платна.

В момента автомобилът е издърпан от платното за движение, около него са се събрали младежи, които се опитват да сменят гумата, която се намира от страната на удара.

На мястото няма полицейски екип.

Теодора, която в момента на инцидента е присичала, за щастие не е пострадала от опасния дрифт на неопитния шофьор. Тя е записала видео, на което се вижда момичето возило се в колата, а думите са й-  "Нов шофьор е, на един месец", "От снощи му казвам недей, недей, недей. Теодора определя двамата младежи, като самоубийци и твърди, че когато шофьорът и неговата спътничка са слезли от сивото возило са избягали със смях.

"Аз седях неподвижно на алеята и не ми беше смешно. На тия деца не им пука изобщо! Те са потенциални (само)убийци. И това е проблем за всички нас, които шофираме правилно, които се замисляме дали нашите собствени действия не представляват опасност за някого. Кога българският родител ще спре да купува на неопитните си деца БМВ-та или подобни мощни коли, които очевидно те не могат да управляват?" Това разказа още Теодора.