Пловдивчанин се възмути от арогантното поведение на шофьор на градския транспорт в града под тепетата. Освен с вулгарното му поведение и псувните по адрес на една от пътничките, на всички в автобуса се наложило да се съобразят и с това, че той си гледа в телефона, докато шофира. Това се е случило в автобус с номер 21.

„Жена на възраст направи културна забележка на шофьора, понеже си гледаше в телефона и едва караше. Той й отвърна грубо, обиди я и каза, че не е тя човекът, който ще му казва какво да прави. Това, което истински ме потресе е, че той пожела нейната смърт и продължи да я залива с обидни думи”, обясни пловдивчанин, който е станал свидетел на грозната ситуация.

След като тя слиза от автобуса, обидите от страна на шофьора продължават и преди вратите да се затворят, той започва да плюе върху нея.

„В своя защита, жената хвърли багажа си по него, при което той стана още по-агресивен, слезе от автобуса и там псувните продължиха”, разказа пловдивчанинът.

Възрастната дама го заплашила с полиция, както и че ще снима регистрационния номер на превозното средство.

„Тя застана пред рейса, за да го снима, при което водачът даде напред, за да я заплаши, че ще я блъсне”, обясни той.

След тази потресаваща случка, шофьорът продължил по пътя си и въпреки че жената вече не е била в автобуса, той не престанал да сипе обиди и псувни по нейн адрес.

„След фиаското, той запали цигара, вероятно, за да успокои нервите си. На следващите спирки позволяваше единствено да слизат пътници, но не и да се качват нови. Изпращам и видео, което показва минимална част от случилото се днес, за да си дадем сметка какви шофьори поемат отговорност за пътуващите в автобусите”, заключи пловдивчанинът.