Политиката в България е хаос, всъщност това, което се случва даже не може да се нарече политика. Това са само манипулации и шантажи. Всички искат само да се задържат на власт. Става въпрос само за лични интереси. Тази политика е пагубна за народа. Това заяви боксьорът Кубрат Пулев, койтое гост на  клуб "Полемика“ към Студентския съвет на Висшето училище по сигурност и икономика в Пловдив.

Спортистът коментира и евентуалният си политически проект, като заяви, че към момента все още всичко е в зародиш.

„Много пъти са ме канили да участвам в различни политически проекти, но това няма как да се случи, когато има и лични интереси, а не само доброто на България.  Няма как да участвам в нещо и после да ми кажат тука няма да пипаме този и онзи. Идват при мене хора, които искат отново да ме изкушат, но аз съм преминал през славата и алчността, през парите и съм си дал сметка за нещата. Не мога да повярвам, че дадения политик е уж голям българин, говори за българското, а  са  му дали 8 млн, лева. Как можеш да предадеш народа си?“, коментира още Пулев.

Според него не може политиците да инициират корупция и после да се борят срещу нея.

„Крайно възмутен съм какво бездушие и безверие има българина – как всичко чуждо е уникално, а всичко българско е зле. Как хората нямат грам себеуважение и принадлежност към България“, каза боксьорът.

Той е уверен и в бъдещите успехи на спортната му кариера.

„Още съм в 10-така в света, смятам, че с един, максимум два мача пак може да съм претендент за световната титла“

Пулев: Политиката в България е пагубна за народаТой изрази и увереност в успеха на спортната си кариера