Истински хаос е на Голямконарско шосе и локалния път от него към село Царацово и редица предприятия. Причината е затворения участък на Околовръстното шосе от Пазарджишко шосе до АМ „Тракия”.

„Не знам кой реши да затвори едновременно всички пътни входно-изходни артерии към община Съединение ,Индустриалната зона и село Царацово с 2000 жители.  Това граничи с пълна лудост и некомпетентност от страна на АПИ и областния управител, който явно "хвърчи" в облаците! От приложените снимки вижте и кажете как спешна помощ или пожарна ще стигне до селата Царацово,Бенковски,Войсил и дори с включени сирени,няма как да им се направи място на път широк  4 метра”, пише нашият читател. 

По думите му целия трафик минава през локала, който е улица „Криси пара”, а там е истински ад, както за преминаване, така и за завиване. По думите му е наложително да се сложи светофар на кръстовището с ТЕД и DHL, защото се чака изключително дълго време, а някои шофьори се изнервят и правят рисковани маневри.

„Толкова ли е трудно докато трае ремонта на западната дъга на Околовръстното на кръстовището за фирма "ТЕД" и село Царацово ,Голямоконарско шосе да сложи временен светофар! Скоро ще има трупове, ако това нещо не се оправи”, пише пловдивчанинът.