Пиано бар "Синатра" в Пловдив е поредното заведение, което заобикаля наредбите, спуснати от здравния министър. Тази събота, нощното заведение ще се превърне в дневно, а събитието вече се разпространява във Фейсбук. 

В пиано бара, който в момента няма право да работи по закон, обикновено сме свикнали да се забавляване с изпълненията на признати имена от българската поп и рок сцена, но този уикенд ще бъде различно. 

Клиентелата ще се забавлява в ритъма на гръцка музика, а гост-изпълнител ще бъде певецът Андреас & Bouzouki LIVE.

Ивентът в мрежата е озаглавен като "ранно гръцко парти", което ще започне в 19 часа и би следвало да приключи в 23:30. 

В полето за информация е добавено още, че заведението ще работи съобразно всички противоепидемични мерки, с ограничен капацитет, маски и старателна дезинфекция, но с настроение.

Припомняме, че веднага след като стана ясно, че барове и дискотеки ще бъдат затворени, креативни собственици намериха "вратичка" да продължат работа по един или друг начин.
 
Примери за това са дискотеки в Студентски град, които първи решиха просто да променят работното време и всичко да е наред. Другият случай, който набра много популярност, бе този в пловдивския ресторант "Сохо".
 
Преди няколко дни купон се вихреше и в бургаския бар "Харем", където дистанция от 1,5 метра между клиентите нямаше, а дансингът преливаше от хора, скупчени един в друг.
 
Други отварят в малките часове на нощта и са само за подбрани клиенти. Акциите срещу заведения, заобикалящи заповедта на здравния министър, продължават.