Служебното правителство може да смени голяма част от директорите на областните дирекции на полицията. Сред тях е и дирекцията в Пловдив, като вече се коментира кой може да смени ст. комисар Йордан Рогачев от поста.

 

В навечерието на служебния кабинет! Пловдивската полиция се готви за рокадиКой ще замени настоящия директор ст. комисар Йордан Рогачев?

Заразените с COVID-19 у нас продължават да спадат, а ваксинираните става все повече. За последните 10 дни над 22 000 пловдивчани са се ваксинирали през зелените коридори, които ще продължат. В същото време под тепетата вече може да се направи тест за клетъчен имунитет срещу коронавируса.

COVID кризата в цифри: Само 241 са новите случаи, 5 в ПловдивВижте данните от последното денонощие

22 000 пловдивчани се имунизираха през „зелените коридори”Имаме достатъчно ваксини за удължаването им

Кунчев: Надявам се през лятото да има спад, но практиката постоянно ни опровергаваУдължават „зелените коридори"

В Пловдив стартира нов тест за клетъчен имунитетРезултатите дават яснота дали при следваща среща с вируса организмът ще може да реагира адекватно

Мораториумът на правителството спря търговете на 23 имота за над 18 млн. лева на Министерството на отбраната. Сред тях са и 115 дка край Пловдив.

Мораториумът спря търговете на военните за 18 млн. лева, 115 дка край Пловдив имот сред тяхОт Министерството на отбраната обявиха, че спират разпоредителните сделки до ново правителство

Икономистът Владимир Каролев е с опасност за живота след падане със сноуборд в Пирин. Той бе открит в тежко състояние, като той бе транспортиран от Разлог до „Пирогов”.

Здравният министър: Каролев е с опасност за живота, в медикаментозна кома еИкономистът ще бъде транспортиран до „Пирогов"

Ангелов и Балтов пристигнаха по спешност в Разлог заради Владимир КаролевДвамата са там по разпореждане на премиера в оставка Бойко Борисов

Продължава обновяването на Пловдив през програмата „Региони в растеж”.  Близо 8 млн. лева ще бъдат дадени за обновяване на улици,зелени пространства и тротоари в центъра на Пловдив.

Дават над 8 млн. лева за последното голямо градско обновяване в Пловдив с пари от ЕвропаТри обществени поръчки все още са в ход за този програмен период по „Региони в растеж”

Само две седмици ни делят до събитието на пролетта - балове 2021, когато градът на седемте тепета отново ще бъде огласен от шумното преброяване на абитуриентите от 1 до 12, клаксони и рев на автомобили и мотори. Ето къде и кога ще празнуват абитуриентите.

Бежанци са били открити в тир на митницата в Пловдив. При проверка на служители при физически контрол, митничарите се натъкнали на нелегални мигранти, сврени между стоката в камион.

Заловиха камион с бежанци на митницата в ПловдивПо непотвърдена информация мигрантите са от Иран