Да си програмист, да не разбираш нищо от боя за коса, но да имаш късмета да пазаруваш бясно в мола - това може да се случи само на един младоженец. Защото - както се пошегуваха някои, "когато ти отнемат свободата, ти дават някаква друга лудост"...

Лудото пазаруване, което миналата седмица в продължение на 3 дни разбуни духовете в Мол Марково Тепе в Пловдив и донесе на трима щастливци незабравимо преживяване и невероятни емоции, приключи. Засега. Двама млади мъже и една млада баба си тръгнаха от мола не само с пълни торбички, но и с усещането, че са късметлии. Адреналинът в играта „100 секунди без портмоне в Мол Марково Тепе” беше на макс, усетиха и го участниците, и публиката, и организаторите.

Уникалното за България предизвикателство даде шанс на един пловдивчанин младоженец да си тръгне с всичко, с което успя да напълни количката си за 100 секунди. Програмистът Радослав Шуманов, като един примерен съпруг на две седмици, реши да изпълни всички поръчки на съпругата си Дима, която е медицинска сестра, и се втурна да й търси боя за коса.

Докато се оглеждаше за съответния номер, той позагуби малко време, но затова пък успя да открие желания дезодорант, маслото със слънцезащитен фактор 50, репеленти против комари, както и няколкото крема за лице. Сумата, за която напазарува Радослав и която не плати, се оказа 272 лева и независимо от факта, че не беше голяма, младото семейство беше щастливо и доволно.

Вероятно в момента младоженците са вече на морска почивка, където определено маслото със слънцезащитен фактор 50 и антикомаринът ще влязат в действие, както впрочем и останалата козметика, която успя да грабне Радослав. Пожелаваме им късметът винаги да съпътства семейството им, а емоциите в него да са такива, каквито бяха по време на лудото пазаруване.