Нелепо паркиралите автомобили не са рядкост по пловдивските улици. За поредната нередност сигнализира възмутен читател на TrafficNews. От изпратените снимки се вижда ясно, че водачът на автомобил киа е запушил движението по улица „Братя Миладинови” 28, точно при отбивката от ул. „Жан Жорес”.

„Ежедневно ставам свидетел на автомобили,паркирани по нелеп начин, но може би за първи път се сблъсквам с нещо толкова нагло.

Трябва да отбележа също, че прекарах 30 минути в района и когато си тръгвах, колата все още беше спряна там, кой знае колко още е стояла… Силно се надявам медията Ви да обърне внимание на този случай и съответно компетентите органи да предприемат нужните действия (макар и доста да се съмнявам това да се случи), за да глобят този “човек”. „ , разказа нашият читател.

Доста често паркирането в района се оказва кошмар за живущите там. Те твърят, че почти ежедневно се случва да търсят място за паркиране в продължение на 30-40 минути. Шофьорът е оставил своя автомобил на мястото повече от половин час, с което още повече е затруднил движението, а при евентуален инцидент преминаването на линейка или пожарна кола би било невъзможно.