Имате желанието да станете част от магията на „Мис България”- запишете се за кастинг!

Остават само няколко седмици до кастинга за „Мис България Пловдив” 2023. Той ще се проведе на 4 юни от 16:00 часа, а мястото, в което най-красивите дами под тепетата ще се съберат, е Bushido Club, част от мегакомплекса 7POINTS.

Тогава ще бъдат избрани най-достойните момичета, които ще се състезават за престижната корона. Всяка дама, която смята, че е подходяща за тази титла може да се яви на кастинга, на който професионално жури ще подбере най-достойните претендентки.

Официалният конкурс ще се състои отново в Bushido Club, а победителката ще представи града под тепетата на конкурса „Мис България”.

В надпреварата могат да взимат участие момичета на възраст между 17 и 25 години, с атлетично телосложение и готови да представят достойно нашия град на различни събития, корици на модни издания, ревюта и предавания.

Конкурсът „Мис България” 2023 ще бъде организиран и продуциран от г-н Гаел Бонел Санчес. Той е бизнесмен, продуцент, партньор, и мениджър бизнес развитие в Nu Boyana Film Studios.

„Бих искал да създам връзка между Холивуд и този конкурс. Няколко улики какво биха могли да спечелят избраните за Мис България?. Освен възможността да представят България и нейните традиции, да стават лица на големи марки, да получават финансови възнаграждения, защо да не предложим на участничките уроци по актьорско майсторство и роля в Холивудски филм”, сподели г-н Гаел Бонел Санчес, собственик на конкурса "Мис Франция".

За информация и предварително записване: 0888501230 и 0895529310.

Ето коя е новата "Мис България- Пловдив” 2022Церемонията се проведе в актуалния Bushido club

Короната на новата носителка ще предаде миналогодишната победителка на титлата "Мис България Пловдив" 2022- София Папукчиева, която стана подгласничка на официалния конкурс „Мис България” 2022.

Конкурсът за красота “Мис България” стартира през 1929 г., когато титлата печели Люба Йоцова. През 1967 година титлата грабва известната актриса Бранимира Антонова, а през 1995г. става Евгения Калканджиева, която се класира в ТОП 10 на международния конкурс за красота “Мис Свят”.

"Мис България Пловдив" 2022: Ето част от момичетата, които ще се борят за титлатаГрандиозният финал на конкурса ще се състои през ноември в Bushido Club

През годините състезанието за най-красивите българки се превръща в блестящ спектакъл, а титлата “Мис България” е мечта на всяка българка.В конкурса могат да участват неомъжени българки между 17 – 25 години, които трябва да притежават красота, талант, харизматичност, сценично поведение, широка обща култура и добродушие. Сред известните победителки през годините са Евгения Калканджиева, Наталия Гуркова, Ивайла Бакалова, Славена Вътова и други.