София Папукчиева стана новата “Мис България - Пловдив” 2022. 20-годишната пловдивчанка впечатли журито и присъстващите със своята харизма и спечели короната в Bushido Club, част от мегакомплекса 7points.

Чаровните претендентки, които излязоха на сцената на популярния клуб снощи, бяха избрани на предварителен кастинг миналия месец. Дванайсетте кандидатки за титлата преминаха през три тура, като в първия дефилираха с къси черни и бели рокли, във втория с бански костюми, а във финалния тур, момичетата излязоха на сцената с официални рокли.

Регионалният представител на модна агенция „Визаж”- Деана Господинова връчи лентата на победителката, а короната на новоизбраната Мис беше предадена от Стела Гечева, която е носителка на титлата „Мис България - Пловдив” 2021.

София Папукчиева ще представи града ни на конкурса „Мис България” съвсем скоро. Първа подгласничка стана чаровната Кристияна Манолова, a втора в класацията на журито беше екзотичната Сара Санчез.

За безупречния вид на дамите се погрижиха гримьори, фризьори и стилисти от цяла България, като тяхната цел беше да подчертаят естествената красота на момичетата.

Водеща на събитието бе Габриела Василева, а музикантите от Duet Weil откриха шоуто. По-късно на сцената се качи и певицата Веси Попова, заедно с адреналинките от балета на Bushido Club.

Очаквайте съвсем скоро интервю в TrafficNews с носителката на титлата “Мис България - Пловдив” 2022, в което победителката ще разкаже повече за себе си и призванието, което е избрала.