По повод международния ден на детето – Първи юни, кметът на район „Южен“Костадин Язов с подкрепата на танцова школа „Ненси Денс“ за трета поредна година организира голям детски празник. 

В събитието ще се включат над 280 участника. Ще чуете детски песни от „Арт Войс Център“ и Музикална школа „Музика Нова“. Доброто настроение е гарантирано от танцова школа „Ненси Денс“ в която участват възпитаници на над десет  училища от  целия град. Малчуганите от частна детска градина „Андерсен“ от район „Южен“ са подготвили за празника изпълнение на народни и модерни танци. Специални гости на събитието са и танцьорите по латиноамерикански състезателни танци с хореограф Калоян Иванов, както и  децата от Мюзикхолен театър „Николай Серафимов“ от район „Южен“. Очакват Ви много добро настроение, изненади и подаръци подсигурени от нашите спонсори.

Tържеството ще се проведе на 01.06. от 18:00 ч. в парк „Райчо Кирков“, превръщайки го  в запазена територия за празнично настроение, забавление с много игри и подаръци както за участниците, така и за всички присъстващи. Много музика, танци и изненади са подготвили организаторите.