12-годишната Рейсиян, която изчезна в село Болярино е открита, научи TrafficNews. По информация на медията ни по тялото на детето имало следи от насилие и е било в шок. Рейсиян е намерена в покрайнините на селото, на около 200 метра от къщата. Детето е било вързано и уплашено. Тепърва ще се изяснява какво точно се е случило. 

Момиченцето беше в неизвестност от сутринта, а издирването и продължи до този момент. 

Припомняме, че детето изчезна докато семейството му правило закуска. Бащата бил да прави чай в кухнята. През това време детето изчезнало. До тогава си играела на двора. Това се случило в 7:30, а към 8-8:30ч. тръгнали да търсят и питат из селото. По данни на МВР към 12 часа е подаден сигналът в полицията.

Бащата работи в София като строител, а майката живее в Болярино заедно с децата. Те пребивавали в пловдивското село от юни месец. Както TrafficNews писа, двамата отглеждат 6 деца, сред които и Рейсиян. Нито едно от тях обаче не посещава училище, тъй като не владеели чужди езици.

В издирвателните действия се включиха униформени и цивилни полицаи, служители на жандармерия и сектор „Криминална полиция“. Използваха се и термокамери. За откриването помогнаха и много доброволци. Разследваха се няколко версии. Работата по случая продължава, съобщават от МВР.

12-годишно дете изчезна в Пловдивско, тече акция по издирването муРодителите му подали сигнал 5 часа по-късно

Избягала или отвлечена? Разследват няколко версии за изчезналата Рейсиян от БоляриноСемейството на момичето живеело в имението на богат арабин

Малката Рейсиян изчезнала от двора на имението в Болярино, докато баща ѝ правел чайДетето никога не е излизащо извън огражденията на имота, споделя запознат