Жителите на село Триводици имат вече своята първа църква. Преди много години тук е започнал градежът на православен храм, но по някаква причина е бил изоставен. Строителството  бе довършено още през първия мандат на кмета Георги Мараджиев, който задели за целта над 140 000 лева от общинския бюджет. От Пловдивската митрополия обаче поставиха някои изисквания допълнително и това забави вътрешните строителни дейности.

„Готови сме, всичко е  направено според изискванията на канона и чакаме дата за освещаването от Митрополията“, каза кметът на община Стамболийски Георги Мараджиев. Той изрази надежда датата да е Гергьовден или близка дата около празника на светеца, защото храма носи неговото име Свети Георги. Църквата има прекрасен иконостас и обзавеждане.

Кметът благодари на Митрополията, която е закупила големия полилей, владишкия трон, свещниците, покривки, поставки за икони и две големи икони. Част от църковната утвар е закупена със средства, събрани от местните жители, които през първия и по време на настоящия мандат на кмета Георги Мараджиев се радват на много нови придобивки - новия център, за който Общината задели 100 000 лева, Здравната служба, която също бе ремонтирана с общински средства в размер на 15 000 лева, външен ремонт на читалището – покрив, дограма, изолация и стълбище за 100 000 лева от бюджета. Ще бъде направен и  вътрешен ремонт със средства от бюджета.

В Триводици бе изграден по проекта на НКЖИ надлезът, който свързва населеното място с Ново село, бяха ремонтирани с общински средства и 2 километра улици в ромската махала. Не на последно място, пътят Стамболийски – Триводици бе  ремонтиран по проект на стойност 4,3 милиона лева, който Общината спечели за двата пътя до Триводици и до Йоаким Груево. „Така че продължаваме работа, както в град Стамболийски, така и в четирите села, където до края на мандата ще са приоритет улиците, тротоарите и разбира се канализацията - проектирането и осигуряването на средства за изграждането“, каза кметът Георги Мараджиев.