„Да спрем манипулациите на местния вот!“. За това призова лидерът на ПП „Движение Нашият град“ Атанас Калчев. Той заяви, че заедно можем да го постигнем - да спрем наглите и безскруполни опити за манипулации и подмяна на вота на избирателя. Атанас Калчев се обърна към симпатизантите си.
 
Уважаеми жители на Кричим, Уважаеми членове, симпатизанти и поддръжници на ПП "Движение Нашият град", с тревога следя новините в навечерието на местния вот. Оставям настрана този евтин театър, който отново цели да отклони общественото внимание, както и факта, че държавата е на автопилот. Сега най-важното е ние всички да предотвратим, доколкото можем, намесата в демократичния изборен процес чрез груби опити за манипулации.
 
Гласувайте с хартиена бюлетина, не позволявайте да ви подведат със сърцераздирателни приказки за честността на машинния вот. За жалост, той е компрометиран и днес обществото ни беше информирано от най-високото ниво в държавата - Народното събрание. Достоверността на машинния вот ще се гарантира само тогава, когато за него отговарят наистина независими, необвързани политически експерти с доказан и безспорен капацитет.
Не позволявайте скандалът да ви откаже да дадете своя глас.
 
Знам, че подобни нелицеприятни действия и жалки опити поставят поредното петно и повдигат с още по-голяма сила въпросът за смисъла от целия изборен процес в настоящата му форма и начин на провеждане. Но не може и не трябва да разсъждаваме така и да нехаем за съдбата на нашата държава, на нашата община, защото нашата държава, нашата община това всъщност сме всички ние, но заедно и обединени.
 
Затова на 29-ти, в неделя, излезте и гласувайте, но само с хартиена бюлетина!!!