След трите катастрофи в района на 134-и км на автомагистрала Тракия още една катастрофа е станала към 14.30 часа, пак на същото място, в посока Бургас.

Ударът е между три автомобила - един с българска регистрация и два с чужда. В болница за прегледи са откарани петима чужденци, изчакват се резултатите. Загинали няма. 

Приключил е огледът и на четвъртото произшествие на магистралата, стана ясно преди малко. Участвалите автомобили са изместени в аварийната лента и движението в останалите две ленти е освободено. 

Припомняме, зверска тапа се образува на АМ Тракия в участъка край Пловдив заради трите катастрофи, които станаха днес на обяд. Както TrafficNews.bg съобщи, инцидентите са станали след 12 часа в района на 134 км на аутобана в посока Бургас. По първоначална информация няма сериозно пострадали, само материални щети по автомобилите.

До отработване катастрофите движението в посока Бургас ще се отбива от 133 км по източнообходния път /ІІ-56/ към селата Поповица и Плодовитово. Образувала се е голяма колона от автомобили. Към местопроизшествията са насочени полицейски екипи.

Заради новата катастрофа задръстването продължава. Вече започнаха да вдигат ударените автомобили от първите три катастрофи.

Зверска тапа на АМ Тракия край Пловдив! Движението се отбива СНИМКИ+ВИДЕОТри катастрофи са станали в района на 133 км на аутобана