Въпреки пандемията ученици от Пловдив поканиха преподавателите си по нестандартен начин да ги придружат на бала.

Бъдещи абитуриенти от Професионална гимназия по Електротехника и електроника  и СУ „Паисий Хилендарски“ в Пловдив решиха да изненадат своите учители, с които споделяли годините от 8 до 12 клас.

Г-н Иван Пеев,  г-н Ангел Кансъзов и г-жа Дияна Василева са били тримата преподаватели, на които учениците спретнали изненадата, за да покажат уважение и признателност.

Дванадесетокласник от ПГЕЕ разказа пред TrafficNews, че Г-н Пеев е бил техен класен до 10-ти клас, а междувременно им преподавал по география. В 11-ти клас се наложило г-н Канзъзов да го замести. Той споделя, че неговият клас е бил първият, на който двамата са били класни ръководители.

През последните 5 години и двамата направиха много за нас. Затова сметнахме, че ще се зарадват от този жест. Искахме не само да ги поканим, но и да изразим благодарността си за всичко, което са направили и правят за нас“, гордо споделя Илиян.

С цветни факли, музика и  хоро, те трогнали двамата си преподаватели.

Учениците от СУ „Паисий Хилендарски“ пък поднесли на преподавателката си по химия креативна торта, изписана със знаците на химични елементи „Поканена сте на бал“.

Професионална гимназия по електротехника и електроника:

СУ "Паисий Хилендарски" :