Студентка в Пловдив се нуждае от средства за лечение на коварната болест Остеосарком – рак на костната система. 23-годишната Рени вероятно ще прекара коледните празници в Турция, където преди дни е била настанена по спешност за терапия.

Младата жена е родом от град Хасково, завършва с отличие Природоматематическа гимназия, а вече и на финала на следването си в Пловдивския университет. Преди 3 месеца е била булка, омъжила се за своя любим.

Кошмарът за Рени започнал неочаквано – с болки в таза, споделя майка ѝ Емилия. След като посещения при терапевт не дали резултат, тя била пренасочена за изследвания.

Започна ходене по лекари, докато при посещение на ортопед не ни посъветва да направим биопсия, защото има съмнения за най-лошото. Направихме биопсията в най-кратък срок и доктора се оказа прав. Чувствам се отчаяна. Съдбата е решила да поднесе ужасна трудност на моето дете. Неканен гост се настанява в дома им“, споделя още Емилия.

Преди дни се наложило спешното и транспортиране до лечебно заведение в Турция, където първата терапия на Рени струвала 15 000 евро. Сумата по цялостното лечение обаче е непосилна за семейството - 240,000 евро.

До момента покривахме разходите, но тази сума е непосилна за мен и семейството ми, а искам да спася дъщеря си! Моля Ви от сърце да подкрепите дъщеря ми Рени! Моля Ви помогнете едно младо момиче да живее“, пише в писмо до дарителите майката ѝ.

Към момента по дарителските сметки са постъпили близо 25 000хил.лв., но до набиране на необходимата сума остават още много средства.

Всеки, който желае да помогне на Рени и семейството ѝ в нелеката битка с коварната болест, може да го стори чрез една от тези възможности:

Дарителска сметка: BG34STSA93000030491428

титуляр: Ренета Николаева Храмова

Сметка на съпруга на Рени: BG13FINV91501017492256

Алекс Здравков Храмов - съпруг на Рени

Кампания за дарения PAVELANDREEV.BG -->> https://bit.ly/47WwaDr

 Благотворителен базар във Фейсбук PAVELANDREEV.BG - https://bit.ly/4aoeWAk

 ПейПал - help_reni@yahoo.com

Страница във Фейсбук: https://www.facebook.com/