Продължава издирването на Димитър Малинов от Стамболийски. Следите на 24-годишния мъж се губят на преди 4 дни и оттогава никой от семейството му няма контакт с него. Телефонът му продължава да е изключен, споделя пред TrafficNews Марина - негова първа братовчедка. 

Нямаме никакви предположения къде точно може да е и какво точно се е случило. Това поведение не е типично за него. По принцип всеки ден се обажда, имаме редовен контакт“, добавя Марина, която живее заедно с него.

В издирването са се включили и органите на МВР. В момента те събират данни от роднини и приятели, които могат да доведат до следите на Димитър.

Припомняме, че малко преди да изчезне безследно младият мъж е посетил дома на майка си в Цалапица. След това се уговорил за среща с някого и връзката с него прекъснала. Приятелите му от въпросното населено място обаче също не са го виждали от 20 юли.

Остава актуален апелът на близките му за съдействие при издирването.

Ако някой има информация къде може да е младият мъжа, може да се свърже с тях на тел.: 0876633402 или да се обърне към полицията.

24-годишен мъж от Стамболийски изчезна, последно е бил видян преди 3 дниМладежът за последно е бил в Цалапица, от тогава телефонът му е изключен