Пловдивският архитект Радо Тодоров е големият победител в "Класация М2“ на Националния регистър за ново строителство и реконструкции, като получи специалната награда Архитект на годината. Веднъж годишно Националният Регистър  – BCC.bg обявява топ Инвеститор, Проектант и Строител на годината, като тази година класацията бе обявена в рамките на фестивала WEBIT в София.

Класацията  се прави  единствено на база реални числа за квадратни метри разгъната застроена площ, в които е инвестирано, били са проектирани, построени и завършени с акт 16. Пловдивският архитект и проектантското му бюро "Ер Те Консулт" за втора поредна година са носители на приза, като за 2017 година те имат близо 150 000 кв метра завършени жилища, обществени и промишлени сгради. В тяхното портфолио са жилищните комплекси "Елит", "Орхидея", "Оазис", "Олимпия" , Информационния център на Медицинския университет и др. 

Пловдивското бюро получи награда и на конкурса "Сграда на годината" за проекта на завод "Осрам".

Завод “Осрам“, къща “Клианти“ и комплексът край Шипка са обектите, с които Пловдив може да се гордееНагради “Сграда на годината“ за три пловдивски архитектурни екипа