Топ дилър от Столипиново е арестуван след спецакция в Пловдив. Ударът на полицията е станал на улица „Джебел” в късните часове на понеделник, научи TrafficNews.bg. Криминални ченгета са нахлули в дома на Амет, където открили голямо количество хапчета.

Амет е задържан, както и майка му. Жената също е заподозряна, че е търгува с дрога. Все още се установява количеството и вида на наркотика, открит в дома им.

Дилърът е добре познат на органите на реда. В махалата се подвизава с прозвището – Амета и не веднъж е спипван да пласира. Преди повече от година в колата му при обиск са били намерени фалшиви банкноти, научи TrafficNews.bg

Майка му също е била „клиентка” на МВР. Преди време в лавка близо до дома й, жената е спипана да продава хапчета ривотрил. Криминалните прояви на семейството не спират до тук. Съпругата на Амета е била хваната да продава безакцизен тютюн в дома им.

Незаконната дейност на семейството явно се отразява добре на финансите на семейството, съдейки по празненствата, които организирали.  През лятото Амета вдигнал невиждан в махалата празник по случай сюнета на сина си. Купонът продължил близо 24 часа, като музиката за миг не е спирала, а банкноти от долари и евро са хвърчали по танцуващите.

Клип, споделен в социалните мрежи, показва показното пиршество.