20-годишният Асен, прегазен на Скобелева майка, оставя майка, двама братя и невръстни сестри. Младият мъж се е трудил честно и е изхранвал многодетното си семейство.

Близките на Асен или както му викат в махалата Амет, са в шок от случилото се. Екип на Бърза помощ са посетили майката и сестрите му, тъй като са получили криза след новината, предаде репортер на TrafficNews.bg

Над 30 човека бяха на улицата, жалейки за момчето. Всички бяха негови роднини, пристигнали веднага след инцидента.

„Никой нищо не ни казваше след инцидента. Едва в моргата разбрахме какво се е случило с Амет. Първо излъгахме, че е жив, за да не разстройваме близките, но после всичко стана ясно, а новината се разнесе за минути тук в квартала. Нашето семейство е почернено”, разказа пред наш репортер чичото на Асен.

Малкият брат на загиналия също бе сред събралата се тълпа. Той единствено повтаряше, че иска справедливост.

„Ще наемем адвокат и ще заведем частен иск срещу виновникa. Хората казват, че е карал като бесен. Ако от нашите блъсне българин, ще стане страшно, но ако някой от нашите бъде блъснат, нещата се потулват. Няма да оставим нещата така. Жалко за хубавото момче”, допълни опечаленият чичо.

Семейството на загиналия служител на ОП „Чистота” днес няма да празнува Байрям, а ще жали за младия мъж. Те ще очакват тялото да бъде пуснато от съдебна медицина, за да си го погребат, както си му е редът.

„Бяхме приготвели почерпка, агне щяхме да колим, но отлагаме всичко. Вместо да празнуваме светлия ден, такава трагедия ни се случи. Може шофьорът да е възрастен, но нека изгние в затвора”, каза близък на почернената фамилия.

Столипиново на крак заради смъртта на младежа, премазан на Скобелева майка СНИМКИГневни роднини и приятели са се събрали в центъра на гетото

20-годишен младеж е починал при катастрофата на “Скобелева майка“Той е работник в общинска фирма