Почти всички съседи на Жени Калканджиева искат тя да се изнесе

Снощи Евгения Калканджиева бе задържана от полицаи на Шесто РУ заради съседски скандал

България 06.05.2020 23:36 192457 15
Почти всички съседи на Жени Калканджиева искат тя да се изнесе

90 процента от жителите на кооперацията, в която живее Жени Калканджиева, искат тя да се изнесе. Те са направили подписка още преди две седмици, когато съпругът на Мис България преби един от съседите в блока. В кооперацията в кв.“Бояна“ има 12 апартамента, в които живеят 9 семейства или 8, като изключим това на Жени Калканджиева и съпруга й Стефан Манов –Тачо. От тях 6 семейства са се подписали те да се изнесат, 2 не са, съобщава Glas.bg

Междувременно Районният съд в София гледа делото за дребно хулиганство срещу Жени Калканджиева по бързата процедура. Магистратите отложиха делото за 25 юни заради разпит на още свидетели, присъствали на бурната нощ. В съда Калканджиева отрича да е буйствала и нападала съседи и полицаи навръх Гергьовден.

Снощи Евгения Калканджиева бе задържана от полицаи на Шесто РУ заради съседски скандал.В ареста с нея бе отведен и синът й, който по-късно близки на семейството са прибрали при тях.

Две седмици по-рано съпругът на Мис България. Стефан Манов-Тачо, преби съсед и също бе задържан. В момента Тачо е на свобода с гаранция от 5 000 лева. 

 

 

Изпрати новина