Над 9 куршума са хвърчали към Димитър Стоянов по прякор Лудия. Следи от изстрели по входната врата на кооперацията, където беше разстрелян, видя репортер на TrafficNews.bg. Това е мястото, на което е издъхнал майсторът на бойните изкуства, наричан още бащата на ММА в България. Не се знае дали те са минали през тялото му или дупките по стъклото са от няколко неуспешни опита за поваляне на мишената. 

Ловната пушка, с която е застрелян бизнесменът, стреля с куршуми, които като бъдат освободени, се разпръскват на няколко малки части, за да е по-сигурно, че обектът на стрелбата ще загине.

Пред входа още стоят кървавите следи. Най-вероятно, убиецът е бил скрит в гората срещу входа.

"В района няма видеокамери. Наскоро на един съсед му разбиха колата и още издирват извършителя. Димитър беше страхотен съсед и приятел, но мога да си обясня каква е причината", разказа съсед на убития пред TrafficNews.bg

Както вече се знае – убийството е било организирано, а хората, заели се с мократа поръчка, добре са обмислили всички свои ходове.

По информация на TrafficNews.bg, погребението на Димитър Стоянов – Лудия ще бъде в събота. Опелото ще е от 11 часа в Драгановите гробища в район "Южен".

Десетки близки и приятели ще изпратят убития ММА- боец в последния му ден сред живите. Съпругата му – Роси Черногорова е в тежко емоционално състояние и е на успокоителни. Все още не може да повярва какво се е случило.

Какво разказват приятелите на Стоянов - ВИЖТЕ ТУК

TrafficNews.bg