Ретро чалга парти са развихри в автобус номер 36 в петък вечер в Пловдив, сигнализира читател на TNS.bg. Шофьорът и кондукторката явно следват неписания закон, че петък е ден на майстора, и са решили да го отпразнуват. На клипа, който ни изпрати нашият читател, се чува един от  първите хитове на Азис „Напипай го”, а след него по радиото зазвучава и певицата Румяна с песента „Чук, чук”.

„Бях шокиран, като чух в автобуса песен, в която певицата обясняваше, че не продава секс, и повтори това двайсетина пъти. Реших, че е изключение, и мога да си затворя очите, но ретро чалга партито продължи. Кондукторката запя „Батальона се строява”, а след това продължихме и с Азис.  Междувременно шофьорът разговаряше и по телефона”, възмущава се нашият читател.

Каква идилия само! Кондуктурката пее, шофьорът говори по телефона… липсва само ракията и партито е готово. Азис все пак влезе в класация на „Ню Йорк Таймс”, защо да не озвучава и пловдивските автобуси? Как ще станем културна столица без хитовия рефрен „Напипай го, в ръцете твои нека то да си играе”. Какво по-културно от това?

Свързахме се и с фирмата превозвач „КЗТ Златанови”, които направиха проверка по случая. Шофьорът е отрекъл да е пускал радио „Вероника” и заявил, че винаги в автобуса звучи радио „Пловдив”. Управителите на фирмата ни увериха, че са направили забележка и относно разговора по телефона и това повече няма да се повтори.

Бай Ганьо в рейса: Шофьор на автобус шпори с 90 км по надлез, но не пуска телефона от ръка


Още новини от Пловдив гледайте тук:

ТNS.bg